REVOlimb Systeem

Zorg voor meer draagcomfort

Het lichaam van uw klant is aan verandering onderhevig en daarmee veranderen ook de behoeftes.

Kies daarom voor een prothesekoker die mee kan veranderen.

Het REVO limb systeem is speciaal ontwikkeld om de pasvorm van de koker aan te passen aan de behoefte van de gebruiker, zonder dat deze eerst verwijderd of vervangen moet worden. Uw klant kan de pasvorm en compressie van de koker op ieder moment van de dag makkelijk zelf aanpassen.

Het REVO limb  bedrading systeem biedt gelijkmatige druk rond de stomp. Het systeem is toepasbaar voor zowel een boven- als een onderbeenkoker. Het REVO limb systeem geeft uw klant de mogelijkheid van een ​​nauwkeurige pasvorm in een duurzame, lichtgewicht koker.

Het REVO limb systeem is strak en discreet, in tegenstelling tot de conventionele riemen of gespen, die vaak grof zijn en moeilijk in het gebruik. Door het systeem te verstellen is het mogelijk om de pasvorm te veranderen zonder dat de kleding verwijderd hoef te worden.

Zelf in controle

Een eenvoudige draai van de Boa ® draaiknop past de pasvorm aan op de behoefte van de gebruiker.  Een strakkere pasvorm voor betere prestaties?  Met een draai aan de knop krijgt de klant de pasvorm en het comfort die op dat moment gewenst is.

Is het noodzakelijk om de compressie te verminderen?  Dan kan uw klant met de knop eenvoudig de spanning verlagen. Uw klant heeft zelf de controle.

Het resultaat is; gemakkelijk in gebruik, en een eenvoudig te onderhouden systeem. Uw klant heeft met het REVO limb systeem een comfortabel en hygiënisch product dat er goed uit ziet.