PDE™ Posterior Dynamic Element

PDE™ Posterior Dynamic Element

 

Dynamisch responsieve ortheses, ontlastende braces en protheses voor gedeeltelijke voetamputaties behoren tot de meest uitdagende hulpmiddelen om in-house te vervaardigen. En als het niet goed gebeurt, is dat een kostbare zaak!

De modulaire veer PDE™ is van composiet en speciaal ontworpen voor het maken van Dynamische Enkel Voet Ortheses. Deze ‘plug & play’ veer-kit vormt dé oplossing voor dynamisch responsieve braces, ontlastende braces, protheses voor gedeeltelijke voetamputaties en meer! PDE™ maakt giswerk verleden tijd! Nu kunt u zelf composiet braces op maat vervaardigen en de juiste categorie bepalen en aanpassen, zodat uw patiënten profiteren van maximale prestaties en energierestitutie. PDE™-veren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende maten, afhankelijk van activiteit en gewicht zodat u optimaal in kunt spelen op de behoeften van uw patiënten.

U heeft geen speciale instrumenten, ovens of apparatuur nodig. Fabtech Systems heeft het proces eenvoudig en reproduceerbaar gemaakt, zodat u de gereedschappen kunt gebruiken die u al heeft.

Door het gebruik van het Boa Systeem kan de gebruiker met één simpele draai, de manchet strakker of losser maken. Ook kan de modulaire PDE™-veer binnen enkele minuten worden vervangen door een andere maat. En door de bijgeleverde wiggen en afstand-houders in de complete kit is aanpassingen maken achteraf heel eenvoudig.

De complete kit bestaat uit een modulaire composiet veer, Boa systeem, ankerplaten, wiggen en de benodigde ijzerwaren. De composiet veren zijn ook los verkrijgbaar.